Lezingen

> Archief lezingen > 18 september 2019

18 september 2019

Natuurbeleving 2.0

door

Evert-Jan Woudsma

 

Op de eerste avond van het seizoen neemt Evert-Jan Woudsma ons mee op een natuurwandeling aan de hand van schitterende beelden, film en voorwerpen uit de natuur. Een wandeling van strand naar bos waarvan wij volgens de spreker gegarandeerd gaan genieten. Na 16 jaar als boswachter is hij verder gegaan als natuurbelevingsspecialist onder de naam Bosw8er.
Waarom natuurbeleving?
“Natuurbeleving doet iets met mensen. Dat is voor iedereen weer anders, afhankelijk van je herinnering, ervaring en leeftijd. Anno 2019 zoeken we steeds vaker de natuur op om rust te vinden en onszelf op te laden. Natuurbeleving is persoonlijk. Waar de een genoeg heeft aan de ruimte en de rust, is een ander voortdurend op zoek naar voor hem onbekende soorten flora en fauna. En terwijl de een alles vastlegt met de camera, heeft een ander genoeg aan een rondje rennen.
Vast staat dat de interesse in de natuur in de afgelopen jaren is gegroeid. Steeds meer mensen raken geïnteresseerd in de verhalen uit de natuur en hebben behoefte er meer van te weten. Meer natuurbeleving draagt bij aan meer kennis. En deze kennis maakt iedere volgend bezoek aan de natuur tot een nieuw verhaal. Benieuwd naar mijn verhaal? Kom dan naar de lezing!”

 

De avond wordt gehouden in de zaal Tropica aan de Const. Huygensstraat 99 te Heemskerk.
De zaal is open vanaf 19.30 uur en het programma start om 20.00 uur.
Bij de entreeprijs van € 5,= voor NIVON-leden en € 7,50 voor belangstellenden zijn koffie en thee inbegrepen.

(c) Nivon afd. Beverwijk

 

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

x

 

 

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login

nach oben